Contact 

Molenstraat 24

3078 Everberg

GSM 0478 22 58 68

delana@bydelana.com

  • Facebook - Black Circle
Ligging/Location
Welkom!

Pilates by Delana biedt een eigentijdse manier van bewegen.  Je lichaam is uniek en je oefenprogramma moet speciaal op jou worden afgestemd.  Pilates gaat over het beste uit elke beweging halen.

Indien je vragen hebt over deze unieke methode,dan bied ik je graag een antwoord.

Voor de eerste keer worden cursisten gevraagd om een privésessie te volgen voordat ze naar een groepssesie gaan.

"Ik heb vertrouwen in mezelf als een instructeur en in mijn lessen vanwege de geweldige feedback die ik krijg van mijn klanten. In feite vertellen mensen me dat ze naar lessen blijven komen omdat ze werken en dat ze leuk zijn."

Jouw Leerkracht

 

Delana is een hooggekwalificeerde Comprehensive Pilates-instructeur met Balanced Body® en geeft sinds 2000 les aan de Pilates-methode.

 

Ze gelooft oefening moet een uitdaging zijn, maar toch verzorgende. Het moet je een goed gevoel geven en iets zijn waar je naar uitkijkt. Oefening zou iets moeten zijn dat voldoet aan de dagelijkse eisen van je leven. Het moet het lichaam in stand houden en het zou een 'investering' in uw toekomst moeten zijn.

Comfortabel, uitnodigend, schoon en gastvrij! Een oase perfect voor je beoefening!

Het Pilates Chalet

Het Pilates Chalet heeft twee reformer (Pilates machines) met torens, twee springplanken en een volledig assortiment kleine apparaten. De omgeving is schoon en gastvrij. Het is een verzorgende en stille ruimte. Hier kunt u zich op uzelf concentreren en het beste uit uw praktijk halen.