Contact 

Molenstraat 24

3078 Everberg

GSM 0478 22 58 68

delana@bydelana.com

  • Facebook - Black Circle
Ligging/Location

Nieuwe Studenten

Alle lessen worden gegeven in het Engels.

 

Alle nieuwe studenten moeten een privésessie maken voordat ze lid worden van een groep.

 

Er wordt aangeraden aan de beginners om privésessie te volgen voordat ze naar een groepsessie gaan. De kosten voor deze sessie zijn €45.

 

Tijdens deze eerste sessie leer je enkele basistechnieken en oefeningen. Als je problemen hebt met je huidige fitnessniveau, zullen we ze tijdens deze sessie behandelen. Indien nodig personaliseer ik oefeningen zodat ze specifiek zijn voor uw lichaam. Dit eerste contact tussen ons bereidt je voor op je eerste groepssessie en laat me je als student kennen.

 

Deze eerste sessie is erg belangrijk als je bekend bent met Pilates en geen problemen hebt met je lichaam.

"Je mat wacht! Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in een van mijn vriendelijke en energieke groepssessies!" 

Groeplessen

Groep les 20€ 

Groepen zijn klein (max. 4 personen). Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer maximale aandacht en passende versies van elke oefening krijgt. De lessen zijn organizeerd zodat ze leuk zijn, echte resultaten opleveren en geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. De lessen blijven interessant omdat de routines gevarieerd zijn. Groepslessen zijn niet beperkt tot mat werk. Deelnemers krijgen de kans om een grote verscheidenheid aan materiaal te gebruiken en werken ook aan de apparaaten. 


Mijn online boekingssysteem maakt het gemakkelijk om sessies te boeken. Toegang tot het online reserveringssysteem is alleen mogelijk als u uw eerste privésessie hebt gedaan. Na deze sessie ontvangt u informatie over hoe u toegang kunt krijgen tot het boekingssysteem.

Het Pilates Chalet

Huidige Groepsschema

Maandag

18:00 - 19:00

Dinsdag

 9:30 - 10:30

10:45 - 11:45

20:15 - 21:15

Woensdag

  9:30 - 10:30

19:30 - 20:30

Donderdag

10:45 - 11:45

Vrijdag

 9:30 - 10:30

"Lichamelijke conditie is de eerste vereiste van geluk." ~~ Joseph Pilates

Persoonlijke Sessies

 

Privésessies zijn gunstig voor zowel beginners als gevorderde studenten. Semi-privésessies zijn een betaalbare manier om te genieten van de voordelen van een privésessie terwijl je de tijd en kosten deelt met vrienden. Naast matwerk en het werken aan stabiliteitsballen en schuimwalsen, omvatten persoonlijke sessies werk aan de Pilates-hervormer, toren en combo-stoel.

 

Prive sessie 45 €

Semi privé twee personen 25 € per persoon

Semi privé drie personen 22 € per persoon

 

Deze sessies worden per e-mail geregeld.