Contact 

Molenstraat 24

3078 Everberg

GSM 0478 22 58 68

delana@bydelana.com

  • Facebook - Black Circle
Ligging/Location

Nieuwe Studenten

Alle lessen worden gegeven in het Engels.

 

Alle nieuwe studenten moeten een privésessie maken voordat ze lid worden van een groep.

 

Er wordt aangeraden aan de beginners om privésessie te volgen voordat ze naar een groepsessie gaan. De kosten voor deze sessie zijn €50.

 

Tijdens deze eerste sessie leer je enkele basistechnieken en oefeningen. Als je problemen hebt met je huidige fitnessniveau, zullen we ze tijdens deze sessie behandelen. Indien nodig personaliseer ik oefeningen zodat ze specifiek zijn voor uw lichaam. Dit eerste contact tussen ons bereidt je voor op je eerste groepssessie en laat me je als student kennen.

 

Deze eerste sessie is erg belangrijk als je bekend bent met Pilates en geen problemen hebt met je lichaam.

"Je mat wacht! Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in een van mijn vriendelijke en energieke groepssessies!" 

Wekelijkse sessies

Wekelijkse sessies € 22

Deze sessies zijn beperkt tot 4 personen. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer maximale aandacht en de juiste versies van elke oefening krijgt. De lessen zijn zo georganiseerd dat ze leuk zijn, echte resultaten opleveren en geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. De lessen blijven interessant omdat de routines gevarieerd zijn. Groepslessen zijn niet beperkt tot mat werk. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om een breed scala aan materialen te gebruiken en ook op de apparaten te werken.


Mijn online boekingssysteem maakt het gemakkelijk om sessies te boeken. Toegang tot het online boekingssysteem is alleen mogelijk als u uw eerste privésessie hebt gedaan. Na deze sessie ontvangt u informatie over hoe u toegang krijgt tot het boekingssysteem.

Het Pilates Chalet

Wekelijkse sessies

Dinsdag

 9:30 - 10:30

10:45 - 11:45

19:00 - 20:00

20:15 - 21:15

Donderdag

 9:30 - 10:30

Vrijdag

 9:30 - 10:30

"Lichamelijke conditie is de eerste vereiste van geluk." ~~ Joseph Pilates

Persoonlijke Sessies

Privésessies zijn gunstig voor zowel beginners als gevorderde studenten. Semi-privésessies zijn een betaalbare manier om te genieten van de voordelen van een privésessie terwijl je de tijd en kosten deelt met vrienden. Naast matwerk en het werken aan stabiliteitsballen en schuimwalsen, omvatten persoonlijke sessies werk aan de Pilates-hervormer, toren en combo-stoel.

 

Prive sessie 50€

Semi privé twee personen 60€

Semi privé drie personen 75€

 

Deze sessies worden per e-mail geregeld.