Contact 

Molenstraat 24

3078 Everberg

GSM 0478 22 58 68

delana@bydelana.com

  • Facebook - Black Circle
Ligging/Location

Etiquette van de studio

Aankomst:

Als u vroeg aankomt en er is een les voltooid, onderbreekt u de lopende sessie niet. Houd er rekening mee dat te laat aankomen bij je sessie de stroom van de klas onderbreekt. Wees op tijd!

 

In de klas:

  • Draag comfortabele kleding die gemakkelijk is om in te bewegen.

  • Telefoons moeten worden uitgeschakeld of naar stil worden geschakeld. (geen vibratiemodus aub)

  • Geen kauwgom of voedsel is toegestaan ​​in de studio.

  • Draag alsjeblieft geen kleding met ritsen of klinknagels die de matten of apparatuur zouden kunnen beschadigen.

  • Aandacht voor persoonlijke hygiëne is belangrijk voor u en uw klasgenoten.

  • Geen sterke geuren (parfums / deodorants) in de klas dragen.

  • Schoenen moeten net binnen de deur worden verwijderd.

  • Propere sokke moeten worden gedragen in de studio / klas.

  • Matten en apparatuur moeten na elke groepssessie door de studenten worden schoongemaakt. Spuitflessen en doeken zijn bedoeld voor dit gebruik.

Vertrek:

Zodra de les afgelopen is, verzamel je je spullen en maak je plaats voor de volgende student (en). Als je met je klasgenoten wilt babbelen, doe dat dan buiten, zodat de volgende les op tijd kan beginnen.

Voorwaarden

 

(De instructeur geeft sinds 2000 Pilates lessen en is als 'Comprehensive Pilates Instructor' gecertificeerd door Balanced Body. Desondanks blijft deelname aan Pilates lessen steeds op eigen risico.)

 

Groepssessies:

Sessies dienen op voorhand online geboekt en betaald te worden. Het op voorhand boeken is verplicht, en plaatsen worden in volgorde van de boekingen toegekend.

 

Geen terugbetalingen of credits worden gegeven voor sessies die door de student worden gemist. Bij een afzegging minder dan 24 uur op voorhand, wordt er geen compensatie voorzien.

 

Het is mogelijk dat er af en toe wijzigingen gebeuren in de planning van de sessies.

 

Afzeggingen bij groepssessies:

In het geval dat er een een sessie wordt afgezegd omwille van o.a. ziekte van de instructeur, zal er ofwel een inhaalsessie worden voorzien, ofwel zullen credits bezorgd worden.

 

Private en semi-private sessies:

Sessies dienen op voorhand geboekt en betaald to werden voor een specifiek tijdsslot. Het op voorhand boeken is verplicht, en plaatsen worden in de volgorde van de boekingen toegekend. Deelname wordt slechts bevestigd na ontvangst van betaling. Boekingen kunnen geplaatst worden door middel van een e-mail naar delana@bydelana.com. Gelieve het volgende te vermelden in de email: of het om een private of semi-private sessie gaat, uw naam, adres en telefoon nummer en de gewenste dagen/tijden. Ik doe dan mijn best om een moment te vinden dat in uw planning past. Eens een datum en tijdstip overeen gekomen is, dien je de betaling te maken.

 

Afzeggen van sessies:

Door de student: Afzegging dient te gebeuren ten minste 24 uren van tevoren. Bij niet (tijdig) opzeggen wordt u nog aangerekend voor de sessie.

Door de instructeur: Indien de instructeur een sessie moet afzeggen door ziekte of andere reden, zal er in overleg een nieuw tijdstip gezocht worden voor de sessie.

Betaling

 

Bankbetaling:

Pilates by Delana

IBAN: BE43 3300 6666 2801
BIC: BBRUBEBB

PayPal: